lei0.00

Cart

Secure checkout
0

TERMENI ȘI CONDIȚII

I. INTRODUCERE

Capitoul defineste conditiile de utilizare ale website-ului www.aveforchetta.ro de catre vizitatorii sau oaspetii restaurantului Ave Forchetta – Italian Neo-Bistro. Prin utilizarea website-ului va dati acordul pentru respectarea Termenilor si Conditiilor descrise in capitolul introductiv.

In lipsa acceptarii Termenilor si Conditiilor descrise mai jos,  nu veti putea utiliza website-ul nostru.

Aspectele privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt guvernate de “Politica de confidentialitate”, care completeaza aceasta sectiune de “Termeni si Conditii”. Va rugam sa cititi in intregime politica de confidentialitate cu privire la datele personale prelucrate accesand acest link www.aveforchetta.ro .

II. IDENTITATE

Restaurantul nostru este Ave Forchetta, astfel ca website-ul www.aveforchetta.ro este proprietatea societatii:

SC WE EAT SRL, Cu sediul social în Bucureşti, Sectorul 2, Strada Gheorghe Titeica, Nr. 212-214, cladirea de birouri Ethos House, camera 2,  biroul nr. 4, etaj 6, inregistrat la Oficiul Registrului Comerțului cu nr. J40/6269/2022, avand Cod Unic de înregistrare RO45903653, Cont IBAN: RO48BUCU1081304266043RON deschis la Alpha Bank, sucursala Unirii, reprezentată legal de dl. Alkhoury Khalil, in calitate de Administrator.

 III. PROPRIETATE INTELECTUALA

Intregul continut al website-ului – fotografii, elemente de grafica web, simboluri, texte, programe sau alte date sunt proprietatea Ave Forchetta si a partenerilor sai si este protejat de Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completarile ulterioare.

a) UTILIZAREA CONTINUTULUI WEBSITE-ULUI

In calitate de utilizator, trebuie sa respectati toate politicile puse la dispozitie in cadrul website-ului www.aveforchetta.ro .

Nu utilizati website-ul in mod necorespunzator. De exemplu, nu incercati sa influentati sau sa le accesati în alt mod decat prin interfata si prin instructiunile oferite de Ave Forchetta. Putem intrerupe sau inceta furnizarea serviciilor catre dvs. daca nu respectati Termenii si Conditiile sau politicile noastre, ori in cazul in care investigam un comportament suspectat ca fiind necorespunzator. Navigarea pe website-ul nostru nu permite reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acesta, de catre orice persoana, fara a obtine in prealabil acordul nostru scris. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legilor in vigoare. Incercarea, de orice natura, de modificare a imaginilor si informatiilor prezentate pe website-ul www.aveforchetta.ro da dreptul unilateral si neechivoc detinatorilor sai legali de a se adresa instantelor de judecata legal competente pentru sanctionarea unei asemenea fapte. Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal, astfel ca orice incercare de a exploata website-ul in scopuri comerciale sau contrare intereselor Ave Forchetta este interzisa.

b) RESPONSABILITATE

Ave Forchetta face toate eforturile rezonabile pentru ca informatiile oferite pe website sa fie corecte, exacte si actualizate, insa nu isi asuma nicio raspundere sau responsabilitate pentru omisiuni, erori in continutul acestuia. Preparatele culinare prezentate pe website sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fata de imagini.  

Cu toate acestea, Ave Forchetta va prezinta cat mai detaliat si corect produsele si serviciile, respectând acuratetea acestora.

Cu exceptia cazurilor in care se prevede contrariul, nu declaram si nu garantam:

· Ca exista identitate intre produsele prezentate in imaginile publicate pe website-ul www.aveforchetta.ro  si produsele care vor fi comandate;

· Disponibilitatea website-ului www.aveforchetta.ro  sau operarea acestuia fara erori sau intreruperi; · Compatibilitatea website-ului www.aveforchetta.ro cu sistemul de operare si software-ul telefonului sau calculatorului utilizatorilor;

· Utilizarea si navigarea website-ului se face pe raspunderea utilizatorilor. Astfel, utilizand acest website sunteti de acord ca Ave Forchetta nu poate fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse de navigarea si utilizarea website-ului, inclusiv dar fara a se limita la defectiuni sau virusi care pot aparea pe computerul/ telefonul dvs., sau orice alta platforma pe care utilizati website-ul.

IV. UTILIZAREA PLATFORMELOR DE COMENZI ONLINE APARTINAND restaurantului Ave Forchetta:

1. Modalitatea de a efectua Comenzile prin platforma pusa de dispozitie pe website-ul www.aveforchetta.ro .

Restaurantul Ave Forchetta pue la dispozitia utilizatorilor/cumparatorilor o platforma online prin care acestia vor putea plasa o comanda pentru achizitonarea produselor afisate in interfata website-ului www.aveforchetta.ro .

Cumpararea produselor se poate face prin inregistrarea utilizatorilor sau completarea formularului de comanda cu datele solicitate.

Utilizatorul/cumparatorul raspunde pentru corectitudinea datelor furnizate pentru inregistrarea contului sau plasarea comenzii.
Restaurantul Ave Forchetta raspunde pentru onorarea comenzilor primite si pentru conformitatea produselor furinzate utilizatorilor/cumparatorilor.

Prin finalizarea comenzii utilizatorul/cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta sunt corecte, complete si actualizate la data plasarii comenzii. Prin finalizarea comenzii, utilizatorul/cumparatorul consimte ca angajatii restaurantului Ave Forchetta sa il contacteze in situatia in care este necesara contactarea acestuia.

Restaurantul Ave Forchetta poate anula comanda efectuata de catre utilizator/cumparator, in urma unei notificari prealabile, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

· neacceptarea de catre banca emitenta a cardului clientului, a tranzactiei, in cazul platii online;

· invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Ave Forchetta, in cazul platii online;

· datele furnizate de catre utilizator/cumparator sunt incomplete si/sau incorecte. Pentru motive justificate restaurantul Ave Forchetta isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor/cumparatorilor in vederea efectuarii unei comenzi in cazul in care considera ca in baza conduitei sau activitatii necorespunzatoare, actiunile acestora ar putea prejudicia restaurantul.

2. Modalitatea de plata

Restaurantul Ave Forchetta asigura prepararea si livrarea corespunzatoare a produselor comandate de catre utilizatori/cumparatori. Plata comenzii se va face de catre oaspeti prin modalitatile puse la dispozitie de catre restaurant.

Restaurantul Ave Forchetta nu va putea fi tras la raspundere pentru orice intarziere in executare sau neexecutarea furnizarii produselor in cazul în care apar probleme ca urmare a oricarui eveniment care este în afara controlului sau.

3. Politica de retur si responsabilitate

Preparatele culinare prezentate pe website sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fată de imagini. Restaurantul Ave Forchetta poate publica pe website produse/promotii practicate de catre acesta intr-un anumit interval de timp si in limita stocului disponibil.

Astfel, restaurantul Ave Forchetta isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi, in cazul in care produsele respective nu mai fac parte din oferta curenta. In cazul in care un produs comandat de catre utilizator/cumparator nu poate fi furnizat de catre restaurantul Ave Forchetta, acesta din urma va informa oaspetele.

Restaurantul Ave Forchetta raspunde pentru rezolvarea reclamatiilor sau problemelor sesizate de oaspeti în legatura cu calitatea produselor sau in legatura cu orice alte aspecte legate de prepararea, vanzarea si livrarea produselor, dupa preluarea comenzii transmise prin intermediul platformei online. In cazul in care, in urma verificarii, se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre oaspete in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc.

Conform art. 16 din O.U.G. nr. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de returnare:

· produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;

· produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

· produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

· produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

V. PROMOȚII ȘI OFERTE SPECIALE

Restaurantul Ave Forchetta isi stabileste singur regulamentele promotiilor si ale ofertelor speciale pe care le desfasoara. Promotiile active sunt aduse la cunostinta oaspetilor prin intermediul website-ului, prin email, newsletter, sau alte modalitati de promovare. De promoții beneficiaza doar acei participanti care respecta intocmai regulile afisate, restaurantul Ave Forchetta rezervandu-si dreptul de a intrerupe sau anula in orice moment promotia fara o notificare prealabila.

VI. MODIFICARI

Restaurantul Ave Forchetta isi rezerva dreptul de a modifica, actualiza sau intrerupe operarea acestui website sau al oricarui continut publicat pe acest website in orice moment, fara o notificare prealabila.

Putem, de asemenea, modifica si acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp.

VII. DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict ivit intre restaurantul Ave Forchetta si oaspetii restaurantului Ave Forchetta va urma calea unei concilieri amiabile. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale in vigoare de la momentul respectiv, solutionarea conflictelor fiind de competenta instantelor romane.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii oaspetele isi asuma in totalitate aceste riscuri.

VIII. DISPOZITII FINALE

In cazul în care una sau mai multe clauze din cele mentionate mai sus va fi declarata nula sau invalida, indiferent de cauza, clauza declarata nula nu va afecta validitatea celorlalte clauze, cu exceptia cazului in care se gaseste in stransa legatura cu aceasta din urma.

magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram