lei0.00

Cart

Secure checkout
0

Despre

AveForchetta este un neo-bistro mainstream, dar contemporan, un hot-spot culinar social urban, neconvențional, uneori experimental, relaxat, bazat pe sustenabilitate.
header-despre-noi
Italienii tratează mâncarea ca pe o componentă esențială a vieții lor. Ei preferă să-și salveze pofta de mâncare pentru masa lor principală de prânz. De aceea, în fiecare zi, începând cu ora prânzului, te așteptăm cu un meniu italiano vero, molto delizioso!

Acestea fiind spuse, nu ne râmâne decât să îți urăm “Buon appetito!”

Ingredientele proaspete, sustenabile și preparatele corect gătite sunt principiile noastre de bază, iar în completare, conceptul de design înglobează perfect valorile brandului, reușind să transmită prin detaliile elementelor de design o călătorie in jurul Italiei. Combinația de materiale, texturi, lumini arhitecturale, plante verzi naturale și mobilierul, fac din AveForchetta un loc în care poți simți „la dolce vita” în orice moment al zilei.

Ești o persoană sociabilă și îți place să împarți energia ta pozitivă cu cei din jurul tău? Hai în echipa Ave Forchetta!

CV
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram